gevel
logo

Het café

het pand
Aux Arcades is een pand met historie. Lees er alles over op de pagina historie.
Decennia lang een heerlijk bruin café waar iedereen welkom is en zich welkom voelt.

de bar
Uiteraard kunt u er genieten een perfect getapt glaasje brand bier. Daarnaast zijn er verschillende soorten speciaal bier op de tap. Het aanbod wisselt met de seizoenen. Vraag naar het actuele aanbod.
Ook voor een versgemalen kop koffie, een lekker glas wijn of een koude borrel bent u aan het juiste adres.
Aux Arcades is nog een echt ouderwets Maastrichts café, dus geen eetcafé met lunchkaart of dagschotels. Uiteraard serveren wij wel een borrelgarnituur.

de biljarts
In Aux Arcades staan twee biljarts en er zijn verschillende biljartverenigingen actief. Welke dat zijn kunt u lezen op de pagina verenigingen. Er is altijd wel iemand in voor een spontaan partijtje.
Door de grootte van het etablissement kunt u rustig een partijtje stoten zonder gestoord te worden door de gezelligheid aan de bar.

de zaal
Aux Arcades heeft op de eerste verdieping een zaal die u kunt reserveren voor bijvoorbeeld vergadering of koffietafel. De ruimte is geschikt voor gezelschappen van 4 tot 50 personen. Vraag John of Luisa naar de mogelijkheden.

het terras
Achter op de binnenplaats is een gezellig terras. Als het weer het toelaat kunt u daar heerlijk buiten genieten van uw drankje. In de zomer wordt het geheel opgefleurd met prachtige bloemen.

de openingstijden
Aux Arcades is dagelijks geopend van 14.00 uur tot 02.00 uur.
Op zondagen gaan we al om 12.00 uur open.
Maandag is onze wekelijkse sluitingsdag.

de bar de tap biljarts biljart terras

©copyright 2010-2013 café Aux Arcades ontwerp: glissy